Op zoek naar workshop meditatie?

 
workshop meditatie
 
Workshops Yogastudio JYO Amsterdam Yogastudio JYO Amsterdam.
als je jezelf eens wilt verwennen. als je zin hebt om intensief yoga of meditatie te beoefenen. als je weinig tijd hebt voor een wekelijkse yoga of meditatieles. Raadpleeg onderstaand aanbod en doe mee! Maatwerk: special workshop. Op zoek naar een workshop op maat voor een groep vrienden of familie?
spirituele workshops
Workshop Mindfulness, Meditatie en Ontspanningstechnieken in De Groote Peel.
We hebben het hele jaar door 1001 activiteiten voor jong en oud, met of zonder boswachter. Workshop Mindfulness Meditatie in De Groote Peel. Deel deze pagina. Workshop Mindfulness Meditatie in De Groote Peel. Kom een dag heerlijk onthaasten met meditatie, mindfulness en ontspanningstechnieken in Buitencentrum De Pelen.
Diepte Meditatie Cursus: diep mediteren ontspanning rust.
sinds ik de cursus DiepteMeditatie heb gevolgd in 2013 en regelmatig mediteer is mijn bloeddruk structureel gedaald naar heel gezonde waarden. Kitty uit Spaubeek. het valt mij op dat de diepe rust die ik ervaar tijdens het mediteren ook ná de meditatie aanwezig blijft.
Zen.nl Amsterdam Meditatiecursuscentrum.
Deze lesmethode is al 25 jaar in Nederland in gebruik en past bij actieve mensen op zoek naar balans en verdieping. De methode is gebaseerd op de 800 jaar oude Japanse zenfilosofie en voldoende aangepast aan onze westerse manier van leven en denken. Zen.nl Nederland Zen.nl Amsterdam. Inschrijven extra activiteiten. Netwerk arts en meditatie.
Meditatieles Zwolle Patipada.
28 augustus 2017 introductie workshop voor nieuwe deelnemers. 4 september 2017 Meditatie Plus 1 Inzichtmeditatie, Zitmeditatie, Actieve meditaties, Mindful movements, Ontspanningsoefeningen, etc. 11 september 2017 Inzichtmeditatie 1 Vipassana meditatie uitleg meditatie/filosofie/Boeddhisme voor de Westerse mens. 18 september 2017 Meditatie Plus 2.
Workshops, trainingen en lezingen.
Op dit moment geeft Mark slechts mindfulness en meditatietrainingen op verzoek. Dit zijn de mogelijkheden.: Korte workshops en interactieve lezingen over meditatie en mindfulness. Meditatie of Mindfulness voor beginners workshop / drie uur. Meditatie en mindfulness trainingen op maat. Persoonlijk Energiemanagement trainingen, workshops en lezingen.
Meditatieworkshop.
De workshop van 23 april is helaas VOL. de volgende workshop is op 18 juni. Iedere derde zaterdagmiddag van de maand geef ik een gratis meditatieworkshop voor mensen die op zoek naar meer rust en ontspanning in hun leven en geïnteresseerd zijn in mediteren, maar niet precies weten wat het is en hoe het moet.
Meditatie workshop door Yoga Gita Zwolle.
Als laatste krijg je aangereikt wat de voordelen van meditatie zijn in je dagelijkse leven. 90 minuten 60 minuten uitleg wat is meditatie en 30 minuten stil zitten in begeleide meditatie, waarvan laatste 10 minuten in totale stilte. 15 euro per workshop.
Nu-meditatie workshop Leren mediteren in 1 dag in Amsterdam.
Dat is wat ware meditatie is: niet iets doen, maar gewoon aanwezig zijn met alles. Je ervaart al snel om zo in de levendige ontspanning van het moment te zitten. Dan zijn er geen problemen meer. Er blijft alleen rust, tevredenheid en verbondenheid over. Dan ervaar je weer je natuurlijke staat van Zijn. Ga naar de agenda, kies een datum en reserveer online één van de maximaal 20 plekken per workshop.
Vergelijk 9 Meditatie opleidingen, trainingen en cursussen Springest.
group Maximaal 8 personen kunnen deelnemen aan deze workshop. Max: 8 8 dagen MBO. Persoonlijke Transformatie en de High Performance Mind meditatie 3 dagen. Maandag 12 februari 2018 in Den Haag. Persoonlijke Transformatie en de High Performance Mind meditatie 3 dagen In het dagelijkse zaken-leven nemen we vaak weinig tijd om t.
Coaching en Workshops MINDFULNESS.in.
Coaching en Workshops. Coaching algemeen Coaching meditatie Workshop meditatie Workshop reiki. Coaching en Workshops. Coaching via SKYPE. Gratis kennismakingsgesprek / 15 minuten. Kosten 3500, euro per uur. Coaching via skype is niet alleen practisch, maar sluit ook aan bij de begeleiding die Marnix biedt.
Workshop meditatie THE LIFE FOUNDATION.
Omdat meditatie je hoofd, hart en lijf reinigt van toxinen zoals stress en emoties. Daarnaast is meditatie de goedkoopste maar meest effectieve sport die je kunt beoefenen: je hebt er niets anders voor nodig dan minimaal tien minuten tijd per dag, waar of wanneer dan ook. In deze workshop leer je goed mediteren.

Contacteer ons