Op zoek naar meditatie workshop?

 
meditatie workshop
 
Vrouwfit Meditatie workshop Souken Danjo Hooigracht.
Meditatie workshop Souken Danjo Hooigracht. Meditatie workshop Souken Danjo Hooigracht. Meditatie workshop Souken Danjo Hooigracht. Datum: dinsdag 6 juni 2017. Tijd: 09.00 10.30 uur. Kosten: Gratis, donaties zijn welkom. De Japanse zenmeester Souken Danjo van de Saiko Ji Zen Temple bij Hiroshima komt in juni naar Leiden voor workshops zen-meditatie/ mindfulness.
spirituele cursus
Zen.nl Amsterdam Meditatiecursuscentrum.
Deze lesmethode is al 25 jaar in Nederland in gebruik en past bij actieve mensen op zoek naar balans en verdieping. De methode is gebaseerd op de 800 jaar oude Japanse zenfilosofie en voldoende aangepast aan onze westerse manier van leven en denken. Zen.nl Nederland Zen.nl Amsterdam. Inschrijven extra activiteiten. Netwerk arts en meditatie.
Meditatie Workshop YogaToday.
In de privé meditatie lessen van Isolde krijg ik tips over hoe ik zou kunnen omgaan met wat er op dat moment speelt in mijn leven die inzicht geven in mijn manier van doen maar het belangrijkste is dat ik de denkmolen in mijn hoofd stil kan zetten en minder pieker en stress heb.
Tula yogastudio Yoga Amsterdam West.
Diepte Meditatie Cursus: diep mediteren ontspanning rust.
sinds ik de cursus DiepteMeditatie heb gevolgd in 2013 en regelmatig mediteer is mijn bloeddruk structureel gedaald naar heel gezonde waarden. Kitty uit Spaubeek. het valt mij op dat de diepe rust die ik ervaar tijdens het mediteren ook ná de meditatie aanwezig blijft.
Coaching en Workshops MINDFULNESS.in.
Coaching en Workshops. Coaching algemeen Coaching meditatie Workshop meditatie Workshop reiki. Coaching en Workshops. Coaching via SKYPE. Gratis kennismakingsgesprek / 15 minuten. Kosten 3500, euro per uur. Coaching via skype is niet alleen practisch, maar sluit ook aan bij de begeleiding die Marnix biedt.
Workshops, trainingen en lezingen.
Op dit moment geeft Mark slechts mindfulness en meditatietrainingen op verzoek. Dit zijn de mogelijkheden.: Korte workshops en interactieve lezingen over meditatie en mindfulness. Meditatie of Mindfulness voor beginners workshop / drie uur. Meditatie en mindfulness trainingen op maat. Persoonlijk Energiemanagement trainingen, workshops en lezingen.
Nu-meditatie workshop Leren mediteren in 1 dag in Amsterdam.
Dat is wat ware meditatie is: niet iets doen, maar gewoon aanwezig zijn met alles. Je ervaart al snel om zo in de levendige ontspanning van het moment te zitten. Dan zijn er geen problemen meer. Er blijft alleen rust, tevredenheid en verbondenheid over. Dan ervaar je weer je natuurlijke staat van Zijn. Ga naar de agenda, kies een datum en reserveer online één van de maximaal 20 plekken per workshop.
Full Moon Circle Meditatie Workshop We Do Yoga.
Bijna elke maand kan je je aansluiten bij de volle maan meditatie kring. We beginnen met een krachtige Kundalini kriya en doen dan een helende transformerende meditatie die de kracht van de maan gebruikt. Waarom mediteren tijdens de volle maan?
Workshops Yogastudio JYO Amsterdam Yogastudio JYO Amsterdam.
als je jezelf eens wilt verwennen. als je zin hebt om intensief yoga of meditatie te beoefenen. als je weinig tijd hebt voor een wekelijkse yoga of meditatieles. Raadpleeg onderstaand aanbod en doe mee! Maatwerk: special workshop. Op zoek naar een workshop op maat voor een groep vrienden of familie?
Workshop meditatie THE LIFE FOUNDATION.
Omdat meditatie je hoofd, hart en lijf reinigt van toxinen zoals stress en emoties. Daarnaast is meditatie de goedkoopste maar meest effectieve sport die je kunt beoefenen: je hebt er niets anders voor nodig dan minimaal tien minuten tijd per dag, waar of wanneer dan ook. In deze workshop leer je goed mediteren.
Nijmegen meditatie mindfulness.
Ontdek wat meditatie voor jou kan betekenen! Meditatie geeft je meer rust en kleur in het leven., meer plezier in je privé sfeer als ook op het werk/studie! Meditatie Mindfulness Cursus Nijmegen. Adres meditatie ruimte. Nijmegen Lent, Meditatie les, M-Insight.

Contacteer ons