Meer resultaten voor retraite vakantie

 
retraite vakantie
 
retraite
Yoga, Wellness, Retraites Archieven Bijzondere Reizensite.
Denk dan eens aan Yoga, Wellness of een Retraite. Op deze pagina kunt u een bijzondere spa, wellness ressort of vakantie vinden. U hoeft u niet meteen het land uit want ook Nederland heeft genoeg bijzondere plekken als het om wellness overnachtingen gaat!
spirituele cursus
Anti-stress Retraite Wat past bij mij? Spa in Spain.
Aleid Warmelink heet je van harte welkom in haar eigen privé-retraite in het pitoreske vissersdorpje Cala. Arrangement vanaf 1.09500., Bekijk het arrangement. 7 nachten Coaching Yoga Retraite. Aleid Warmelink Yoga Coaching, Mallorca. De vakantie retraite Even weg zonder weg te lopen bestaat uit individuele weken op Mallorca met intensieve.
mindful yoga
Retraites Ruim aanbod van stilte retraites tot klooster retraites.
Welke retraite past bij jou? Onze retraites garanderen een vakantie echt voor jezelf. Een vakantie waar je diepste binnenste volop aan zijn trekken komt. In deze retraites staan rust, bezinning en in verbinding staan met je diepste zelf centraal. De één houdt van natuur en wandelen, voor hen is er de Klooster tot kloosterwandeling.
yoga amsterdam oost
Creatieve Coaching in een retraite vakantie.
Ga eens mee op een retraite vakantie, je kunt kiezen uit vele opties, elke maand reizen we naar Spanje, of Marrakesh, Italie, Belgie, Kenia. Ga dat proces met jezelf eens aan. Onze retraite vakanties zijn volledig georganiseerd, je verblijft altijd op een heerlijke locatie en je krijgt een intens programma waar jij van groeit!
yoga docent opleiding
Mind Yourself vakantie retraite BalanSanté.
Mind Yourself vakantie retraite. 15-02-2016 4 Comments Nieuws By Merel Gerrits. Mind Yourself vakantie retraite. De eerste weken van 2016 zitten erop! Het is alweer tijd om de voorjaarsvakantie te vieren en terwijl het voorjaar zonnetje prachtig in het water reflecteert, mijmer jij weg.
vakantie zomer 2017
Yoga vakantie in Nederland: Retraites met Yoga, Meditatie Mindful Zijn.
Liever een compacte yoga relax vakantie in 1 weekend? Kijk dan naar het heerlijke Yoga Relax Weekend. Meld je hieronder aan: gratis meditatie cursus tips. Deel en volg ons. Yogaweekend, Retraite Relaxen op het Duurzaamste Passagiersschip van Nederland: Andere Boeg.
wat is mindfulness therapie
Retraite vakantie Persoonlijke ontwikkeling, innerlijke reis en genieten.
Laat je dan meenemen op een inspirerende reis naar je innerlijk weten; de drijvende kracht op je levenspad. Geef die belangrijke momenten van helderheid vaker de kans je te informeren over de voor jou juiste beslissingen in je leven. Vakantie" en retraite."
retraite mindfulness
Yoga Vakantie: Sivananda Yoga.
Audio archief project. Home Yoga Vakantie. Yoga weekend retraites en yogavakanties. Gezondheid" is rijkdom. Een vredige geest geluk. Yoga wijst de weg." Yoga vakanties laden lichaam, geest en ziel op. Laat het hectische dagelijks leven achter je. Een yogaweekend of yogavakantie laadt je lichaam, geest en ziel op met nieuwe energie, geeft je een frisse, positieve kijk op het leven en bevordert innerlijke vrede. Geniet van de vrede en de stilte in de prachtige yoga retraite huizen.
yoga opleiding haarlem
Vakanties retraites.
In een rustige natuurrijke omgeving, kun je de dagelijkse beslommeringen loslaten en ontspannen in het dagelijks ritme van Mindfulness meditatie en yoga. In deze mini vakanties schakel je van doen naar zijn, om te genieten van het moment, het enige moment dat we hebben.
wat is mindfulness
Spirituele Reizen blog over reizen, yoga, meditatie voeding.
3 maanden ago Lees nu zeven redenen om te gaan detoxen op http//spirituelereizen.nl/is-detox-kuur-goed/: detox detoxen detoxreis detoxretreat detoxretraite detoxkuur sapkuur juiceretreat retraite vakantie holiday detoxfood detoxify detoxing detoxification ontgiften wishtrips. 3 maanden ago Be happy with your beautiful life. Enjoy your day.
mindfulness training nijmegen
Retraite bij Zielzicht Kom onthaasten, ontdekken en genieten. Facebook. Google. Instagram. Pinterest. Twitter. YouTube.
Een retraite voor jezelf om uit te rusten, te helen wat om aandacht vraagt en om terug te keren naar innerlijke rust en balans. Deze retraite is een uitnodiging om speels en wezenlijk onderzoek aan te gaan met betrekking tot jezelf en je omgeving.
mindfulness training deventer
De mooiste reizen voor o.a. yoga, ayurveda, mindfulness en detox. Happysoultravel.nl.
Dus mis deze kans niet en boek nu één van de allerlaatste plekken! Op Ibiza, het eiland van natuurliefhebbers, soulseekers, yogi's' en bohemians, ben je van harte welkom bij een van de bekendste yogadocentes van het eiland: de Braziliaanse Lena Tancredi.
kundalini meditatie

Contacteer ons