Meer resultaten voor retraite

 
retraite
 
retraite
Yoga Rotterdam Ommoord Kralingen Hillegersberg.
Bij yoga Rotterdam werken we vanuit de hatha yoga traditie gemengd met dansinvloeden waardoor de les een dynamische en toch zachte flow heeft. Binnen de lessen wordt er afgewisseld tussen yogahoudingen, yogadansflow en is er veel aandacht voor de ademhaling en ontspanningsoefeningen.
retraite
12inchCity in RETRAITE Kloosterfestival.
Klik op de onderstaande button voor informatie over de camping, faciliteiten, vervoer, locatie en natuurlijk het festival zelf! Wil je een impressie van In Retraite krijgen? Bekijk dan de aftermovies en fotos van voorgaande jaren op de Last Year pagina. Meer informatie vindt u hier
spirituele cursus
Ichthus Retraite 2016 18-20 november te Helvoirt.
De Ichthus Retraite. Schrijf je in! Frequently Asked Questions. Welkom op de site van de Ichthus Retraite! Kijk gerust even rond op de website en vergeet je niet op te geen voor deze fantastische conferentie. Dit kan vanaf 1 oktober. start hier
mindfulness tilburg
Retraites Ruim aanbod van stilte retraites tot klooster retraites.
Ik voelde me al vrij rustig voor de retraite, maar het was bijzonder te ontdekken dat de stilte nog stiller werd en een enorme rust zijn intrede deed. Ook na de retraite merk ik nog steeds dat ik rustiger ben. Lees verder
vloerkleed klein
Over retraite Retraite In een hutje op de hei.
Het woord retraite associeren we in Nederland vooral met de mogelijkheid om met een stapel boeken onder de arm een dag of wat door te brengen in een klooster; waar je tijd met jezelf kunt doorbrengen in een kleine kamer, verpoost in de kloostertuin, meedoet aan een gebedsdienst en je voor je maaltijden bij de monniken of zusters kunt aanschuiven. Voor meer info
g9 fitting
Wie ben ik een driedaagse retraite.
Door zich terug te trekken uit de drukte van alledag en door intense meditatie en contemplatie konden zij contact maken met een direct innerlijk weten en een direct ervaren van de oerwijsheid en waarheid zoals we die allemaal diep van binnen bezitten. In deze driedaagse retraite gaan ook wij op een bijzondere manier op zoek naar het antwoord.
stropdas
Katholieke Charismatische Vernieuwing Retraites.
Om je relatie met God te onderhouden en te verdiepen is het goed soms op retraite te gaan. Op retraite gaan betekent: je terug trekken uit de bezigheden van alledag en een aantal dagen extra tijd te nemen voor God en voor jezelf.
glasdiscount
Retraite.
Genoemde prijzen zijn richtprijzen: ook voor hen die minder te besteden hebben moet het mogelijk zijn een retraite te volgen. Daartegenover maakt een ruimere bijdrage het ons mogelijk om ook hen die minder draagkrachtig zijn de mogelijkheid van een retraite te bieden.
impression 3d
Retraites Interserve.
De lengte van je retraite twee tot zes dagen wordt in overleg bepaald. Klik hier voor een overzicht van beschikbare data. Retraites zijn soms een aanleiding voor mensen om Annieke te vragen hen geestelijk te begeleiden in het dagelijks leven.
Franciscaanse Stille Retraites.
In de zijkolom vind je uitgebreidere informatie betreffende andere facetten van onze retraites. Bekijk voor de volgorde van je oriƫntatie en eventuele inschrijving de pagina Opzet retraites. Neem gerust contact op info@stilleretraites.nl als je er nog aan twijfelt of de door ons geboden vorm iets voor je is!
Retraite 10 definities Encyclo.
SpellingCorrect gespeld: retraite komt voor in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Taalunie en in de spellingwoordenlijst van OpenTaal. Deze woorden beginnen met retraite. Gevonden op http//www.woorden.org/woord/retraite.: Let op: Spelling van 1858 Fr, terugtogt, aftogt; afzondering, eenzaamheid; rustplaats; terugkeer, b.v.
retraites.
Deze korte retraite helpt je om, vanuit verstilling, je geest tot rust te brengen en geeft je hart ruimte zich te openen. 22 september 2018. Retraitedag Innerlijk vrij. Deze korte retraite helpt je om je minder te laten bepalen door wat anderen van je verwachten of eisen en meer vanuit je eigen je eigen centrum te leven.
Op retraite.:
Reden is dat veel westerlingen mijns inziens best wel veel tijd nodig hebben om meditatief in balans te komen. Daarnaast zijn deelnemers in het begin van een retraite vaak erg moe en doen er ook bijna elke retraite mensen mee met lichamelijke beperkingen.

Contacteer ons