Resultaten voor yoga meditatie vakantie

 
yoga meditatie vakantie
 
yoga rotterdam
Dreumesyoga spel en muziek. Creatieve dans en yoga voor peuters en kleuters 3-5 jaar. Bij yoga Rotterdam kan je voor verschillende leeftijdsgroepen diverse lessen volgen op het gebied van yoga en dans Je kunt terecht op meerdere locaties binnen Rotterdam. Voor Chakradans en Meditatie kun je terecht in Rotterdam-Hillegersberg en Rotterdam centrum. Voor zwangerschaps postnatale mama en baby en hatha yoga ben je welkom in Rotterdam Ommoord en in Kralingen. Kinder en tieneryoga wordt gegeven in Rotterdam Hillegersberg. Het gaat hier om de verbinding van lichaam en geest.
Mindfulness Tilburg.
Op die manier leg je de focus op jezelf en de dingen die je doet en dat zorgt voor meer rust en concentratie. In de training leer je door middel van meditatie oefeningen om je aandacht te richten op je ademhaling en lichaam.
Yoga / Pilates Puurenkuur.nl.
Gratis deelname aan de dagelijks holistische activiteiten zoals yoga, meditatie, tai chi en diverse workshops. Onbeperkt gebruik aan kruidenthee en water. Elke dag aankomst mogelijk check beschikbaarheid en minimum verblijf 4 nachten. Wilt u echt opgeladen terugkomen van een vakantie?
spiritueel centrum
Artemis Body Mind Reizen Yogareizen voor innerlijke rust.
Daarnaast doen we ook meditatie en mindfulness. Tijdens een yoga week neem je even letterlijk en figuurlijk afstand van je drukke leven. Wil je van je reis een echte retreat maken en naast ontspanning werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Kies dan voor één van onze Yoga Cruise weken waarbij ook een personal coach aan boord is.
stilte retraite
La Suerte, Yogavakantie in Spanje Murcia. Casa la Suerte Welkom.
Voor een ontspannen Yoga vakantie in het fantastische natuurgebied op de grens van de provincies Murcia en Andalusie, in het zuidoosten van Spanje. Gun jezelf een heerlijke weekwaar, rust en ruimte overal voelbaar zijn. Van april tot oktober kun je bij ons terecht voor diverse Yoga-weken. Je bent enkele uren per dag bezig met Yoga en meditatie.
bibliotheek cursussen
De 10: Yoga retreats in Europa.
Dé ingrediënten voor een perfecte vakantie met yoga en surfen of SUP. Info over deze yoga reis vind je hier. Luxe yoga in Kroatië. Een ultieme en super-de-luxe yoga retreat in Kroatië. Met yoga, maar ook heel veel excursies en zelfs een champagne brunch.
cursus beeldhouwen
Yoga vakantie Body Mind Center SneekBody Mind Center Sneek.
Coaching via hNLP. Wordt Spanje dit jaar jouw nieuwe yoga vakantie bestemming? Op een prachtige locatie in het Zuiden van Spanje wordt een 8-daagse Yoga retreat georganiseerd in Marbella. Een perfecte plaats om je batterij weer op te laden. Hoe fijn is het om je de hele week niet druk te hoeven maken over je dagindeling, er goed voor je gezorgd wordt en je tijd hebt om eens bewust met aandacht naar jezelf te kijken, te luisteren en te voelen! Elke ochtend starten we met mindfulness, meditatie en laten we ons lichaam wakker worden in de circa 90 minuten durende yogales.
vliegvakantie curacao
Yoga vakantie Ibiza 2016 Retreat Yourself.
Laat je heerlijk verwennen en ga weer helemaal ontspannen naar huis. Yoga meditatie tijdens Yoga vakantie Ibiza. Boban Krstic, 22 t/m 26 mei 19 t/m 23 september. De yoga en meditatie tijdens deze Yoga vakantie Ibiza worden verzorgd door onze Nederlandse yogadocent Boban Krstic.
restaurant zuid eindhoven
Yoga vakantie in Nederland: Retraites met Yoga, Meditatie Mindful Zijn.
Yoga Retreat @ schip Andere Boeg. Yoga Vakantie in Nederland Nijmegen.: 9 16 juli: yoga en meditatie. 4 11 augustus: yoga en mantra zang. 11 18 augustus: yoga en mantra zang. 18 25 augustus: yoga en meditatie. Verdiep in de Ontspanning.
mindfulness training eindhoven
Yoga weekenden met meditatie en wellness op Terschelling en de Veluwe.
Yoga Zomer Vakantie Terschelling 22-27 juli 2018. De yoga zomer vakantie met diverse vormen van yoga, verblijf in de sfeervolle Volkshogeschool te Terschelling voorzien van mooie ruime tweepersoonskamers. Met diverse vormen van yoga en meditatie op het strand en in de duinen.
zuid holland
Yogaweken en meditatiecursussen in Portugal Yoga en meditatie tijdens je vakantie Bijzonder Portugal.
Dagelijks is er een programma met yoga, meditatie, wandelingen of strandactiviteit. Datum: 23 29 september 2017 6 dagen. Groepsreis van 1 week, inclusief overnachtingen glamping tent en volpension. 649 early bird tot 1/8/2017. Meer informatie over yoga-detox-retrait op glamping in de Algarve. Maandelijkse yogaweken in Midden-Portugal. Quinta da Valada. Iedere dag opstaan en yoga in de buitenlucht. Alles tot in de puntjes geregeld en verzorgd. Dat is vakantie bij Quinta da Valada.
plattegrond zuid holland
Retraites in Nederland Yoga Meditatie Stilte Retraites Weekend Midweek Yogaweekend.
Vragen over yoga, meditatie en retraites. Hoe werken yoga en meditatie? Yoga en meditatie zijn niet voor niets enorm populair: je voelt je simpelweg beter in je lichaam en je geest en het kan je leven onvoorstelbaar veranderen. Meer over Yoga en Meditatie.
Yoga vakantie, yogavakantie of yogareis Yogavakantie, yoga en vakantie.
zoekwoorden: yogavakantie, yoga vakantie, yogaweek, yogales, ontspannen, ontspanning, meditatie, meditatieles, Haarlem, Schalkwijk, gezondheid, reis, yogareis, yogavakanties, La Palma, Tenerife, yogareizen, Ardennen, yoga reizen, vitaliteit, vitaliteitsvakantie, Belgie, vitaliteitsweek, yoga. Waarom een yogavakantie? De één leert om in contact te komen met diepe rust, welbevinden en nieuwe fitheid.
yogaweek, yogavakantieweek Belgische Ardennen.
0800: zonnegroet en meditatie. 0840: licht ontbijt. 1000: yoga, ademoefeningen en meditatie / 2 uur. 1430: 1545: sjamanistische meditatie ceremonies, chakra energiewerk/ vrije tijd. 2030: avondprogramma; meditatie, dans, trancereis, bezoek dolmen. Er is tussen de lessen door genoeg ruimte om lekker te wandelen en te luieren.

Contacteer ons