Meer resultaten voor retraite weekend

 
retraite weekend
 
retraite
Yoga Rotterdam Ommoord Kralingen Hillegersberg.
Binnen de yoga zijn er diverse stromingen. De stijlen variëren tussen fysiek heel krachtig tot heel zacht of voornamelijk gericht op meditatie. Bij yoga Rotterdam werken we vanuit de hatha yoga traditie gemengd met dansinvloeden waardoor de les een dynamische en toch zachte flow heeft.
Yoga weekend op de Veluwe midden in de natuur, een mooi retreat.
Ervaar het tijdens dit yoga weekend op de Veluwe, georganiseerd door Bezielen Academy. Maak op diep niveau kennis met jezelf en leer in de praktijk te leven met aandacht. Wat: yoga weekend; retraite met yoga, meditatie, mindfulness en deelnemen aan het leven in de ashram. click hier
makelaar heerenveen
Retraite midweek of weekend in Zuid Limburg.
We bieden deze retraite altijd aan, je zit dus niet vast aan een periode of weekend. Jij bepaalt wanneer jij er behoefte aan hebt. De midweek retraite is van maandagochtend tot en met vrijdagochtend en kost 590. In de kosten zijn inbegrepen het verblijf, handdoeken, bedlinnen en schoonmaak.
mindfulness
retraites.
Onderweg zijn: een individuele retraite. Een paar dagen voor jezelf. Verstillen, tot rust komen en genieten in het klooster aan de hand van het kwartaalthema Onderweg zijn. 9 oktober t/m 12 oktober 2017 4 december t/m 7 december 2017. Weekend Tijdsurfen en aandacht.
mindfulness oefeningen
Retraite weekend Mijn site.
Een impressie van voorgaande retraite weekenden. Reacties van enkele deelnemers.: Mediteren" buiten is ongetwijfeld uniek! De omgeving is prachtig. Ook het contact met de regen, het vuur, slapen in een tent, wakker worden met regendruppels, voelde bij mij heel goed." Jantine was erg gastvrij en heeft heerlijk voor ons gekookt. Voor de buitenmeditatie werd er eten en drinken meegenomen in de fietskar. We werden echt in de watten gelegd." Ik" keerde met een hoofd vol rust en ruimte weer naar huis terug. Jantine bedankt voor deze mooie ervaring." Het" zijn in de natuur heeft een natuurlijke rust in zich die bij heeft gedragen aan de rust de ik gevonden heb in dit weekend.
mindfulness oefeningen
Stichting Inzichts Meditatie Agenda.
Ter ondersteuning van het meditatieproces wordt de retraite in stilte doorgebracht. Verder wordt gevraagd tijdens de retraite niet te lezen of te schrijven. Vrijdag 1 september t/m 3 september 2017 3 dagen. augustus 24, 2012. Comments are off. Meditatieweekend in Denekamp o.l.v. Joost van den Heuvel Rijnders en Mirjam Schild. Tijdens dit weekend ontwikkelen we een ontspannen gewaarzijn naar alle ervaringen, zodat inzicht in de aard van de verschijnselen kan groeien.
vloerkleed 3 x 3
Weekend-Retraite Beminzicht Coaching.
Retraite in Andalusië. Dit ben ik! do 02 feb 2017. Meditatie en Mindfulness in kleine groep. Van 20.00 Tot 21.00. vr 17 feb 2017. Uitdagende avond in zinderend Puth! Van 20.00 Tot 22.00. Nieuwbrief ontvangen 10 euro korting! Iedereen heeft bagage. Ga met iemand op reis die je helpt uitpakken! Alleen of met zijn tweeën een lekker weekendje weg-duiken in het Limburgse landschap. In relaxte sfeer gaan wij in deze weekend-retraite samen aan de slag met een aantal levensthemas, zoals bijvoorbeeld behoeften, vertrouwen, liefde, verlangens. Misschien weet je al van te voren welke themas jou aanspreken, of welk thema je dit weekend centraal wilt laten staan.
Retraite De Spreng. Energy.
Prijzen en data vind je op de speciale paginas van Stilte weekend, Bezinningsweek Spanje. De locaties van de retraites verschillen. Kijk bij de speciale paginas van iedere retraite voor de details: Stilte weekend, Bezinningsweek Spanje. Ja, ik wil deelnemen aan een Retraite!
Retreat Center Yoga en Meditatie retraite, Yogaweekend Nederland.
Het Land van Nu. 13 okt 15 Hele dag Mindful Centrum Weekend retreat. oktober 13 Vrijdag 15 Zondag. Het Land van Nu. 16 okt 19 Hele dag Hans Kloosterman Herfst retraite Realize your change. oktober 16 Maandag 19 Donderdag. Het Land van Nu.
Yoga, mindfulness, tai chi, massage ea vakantie en weekend retreats.
Yogaweekend Meditatieweekend Weekend stilte retraite in Nederland.
Yoga en meditatie weekend 3 dagen. Maak optimaal gebruik van je weekend met onze intensieve stilte retraite vol yoga, meditatie en bewustzijn. Ervaar leven in het hier en nu tijdens deze retraite in de natuur. Ga er even helemaal tussenuit en leer gezonder en gelukkiger leven.
Retraite bij Zielzicht Kom onthaasten, ontdekken en genieten. Facebook. Google. Instagram. Pinterest. Twitter. YouTube.
Een retraite voor jezelf om uit te rusten, te helen wat om aandacht vraagt en om terug te keren naar innerlijke rust en balans. Deze retraite is een uitnodiging om speels en wezenlijk onderzoek aan te gaan met betrekking tot jezelf en je omgeving.
Retraite Wellness weekend in Nederland.
Alle 3 de soorten Retraites vinden plaats in dit luxe hotel midden in de Veluwse bossen.: Comments are closed. Agenda alle retreats. Yoga Intensive weekend. Optie of Boeken VOL wachtlijst. Optie of Boeken Nog 1 plekje! 28 okt 4 nov.

Contacteer ons