Resultaten voor meditatie den haag

 
meditatie den haag
 
retraite
Het antwoord ben jij. Retraite in Drenthe Voeding voor je ziel. Vier je Zielzicht Zomer op prachtig landgoed in Drenthe Retraite. Een zomer retraite van 19 tm 23 augustus onthaasten ontdekken en genieten op een van de mooiste en meest rustige plekken in Nederland de Stille Kracht in Westdorp tijdens een spirituele vakantie. Een retraite om te genieten bij te tanken en thuis te komen bij je zelf met alle ruimte voor verdieping en spirituele groei. In contact met je ware natuur.
yoga rotterdam
Creatieve dans en yoga voor peuters en kleuters 3-5 jaar. Bij yoga Rotterdam kan je voor verschillende leeftijdsgroepen diverse lessen volgen op het gebied van yoga en dans Je kunt terecht op meerdere locaties binnen Rotterdam. Voor Chakradans en Meditatie kun je terecht in Rotterdam-Hillegersberg en Rotterdam centrum. Voor zwangerschaps postnatale mama en baby en hatha yoga ben je welkom in Rotterdam Ommoord en in Kralingen. Kinder en tieneryoga wordt gegeven in Rotterdam Hillegersberg. Het gaat hier om de verbinding van lichaam en geest.
Mindfulness Den Haag Meditatie.
Klik hier om naar de vernieuwde site te gaan! Ik geef meditatieles en organiseer ook meditatiebijeenkomsten in Den Haag Voorburg. Wil je leren mediteren? Dan zijn er twee mogelijkheden: je volgt een 3-lessen-reeks of je komt de eerste vrijdag van de maand naar een Meditatie Bijeenkomst. Kun je al mediteren maar zoek je een plek waar je regelmatig naar toe kunt gaan om in een groepje te mediteren? Kom dan wanneer het jou uitkomt naar een Meditatie Bijeenkomst.
Humme Yoga, Den Haag: individuele cursus meditatie Humme Yoga.
Nieuw is de mogelijkheid om als duo deze 3 meditatielessen te volgen. De kosten hiervan bedragen 275. Regelmatig kiezen mensen ervoor om na deze individuele meditatielessen hun praktijk verder te verdiepen in een groepsles Yoga en Meditatie. de perponcherstraat 118 2518 ta den haag 070 3521400 06 55808144 frits@hummeyoga.nl.
Meditatie Archives Kerk in Den Haag.
Alle kerken in Den Haag. Protestantse Kerk Nederland. Gevarieerde protestantse kerken. Jezus: Geef mij even de tijd om hier thuis te raken. Waar ik nu toch terecht ben gekomen! Geen schaapjes op het behang, maar real life. Geen kinderkoor met zilveren stemmen dat de herdertjes lagen bij. 15 december 2015 Meditatie Lees verder.
Pradeep Hoogakker Meditatie Den Haag Den Haag Pradeep Hoogakker.
Pradeep Hoogakker Den Haag verzorgt al meer dan 15 jaar samen met zijn collegas de meditatie workshops in Den Haag. Pradeep was de eerste en enige Nederlander die finishte in de langste hardloop wedstrijd ter wereld: de Self-transcendence 3100 mile race.
Yoga meditatie Delight Yoga.
The House of Yoga. The House of Yoga is onze online sanctuary met begeleidde videos die support bieden aan je dagelijkse yoga, meditatie en pranayama practice in verschillende tijdsduur en stijlen. Dus als je het niet redt om naar je studio les te komen of als je aan het reizen bent, probeer dan The House of Yoga.
Vergelijk 9 Meditatie opleidingen, trainingen en cursussen Springest.
Den Haag, Almere / Lelystad en 15 andere regio's.' Tijdens de meditatie cursus leer je oordeelloos observeren, de essentie van meditatie. Meditatie is een avontuur, een avontuur in het onbek. BTW: Vrij van BTW. Volledigheid prijs: Deze prijs is volledig.
Den Haag Brahma Kumaris Spirituele Academie, Raja Yoga meditatie voor innerlijke vrede, positief denken en leven zonder stress.
and 1.00 1.30 pm. Tijd: 1845: 1930: uur. Wereld Meditatie Uur. Zondag 17 september. Tijd: 18.15 19.30 uur. Dinsdag 19 september. Tijd 1030: 1115.: Inloop vanaf 1000: uur. Locatie: Grote Kerk. Rond de grote kerk 12. 2513 AM Den Haag.
Leren mediteren in Den Haag Een hedendaags aanbod voor iedereen op zoek naar een rustpunt in de hectiek van alledag.
Leven, Werken Chronisch Ziek Een Mindfulnessprogramma met de adem als sleutelrol ter verzachting en ondersteuning bij chronische klachten en/of Less verder. Meditatie Mindfulness op maat Tijd vrij maken voor een vaststaand programma kan lastig zijn wanneer je een druk en onregelmatig leven Lees verder.
Kanzeon Zen Centrum Den Haag.
En bent u benieuwd naar de boeddhistische oorsprong van deze inmiddels westerse meditatie? Leest u dan verder over wakker worden, en over het openen van uw hart. In Den Haag geeft Kees van de Bunt 1945 leiding aan het Kanzeon Zen Centrum.
Meditatie Den Haag: wekelijkse Asha Meditatie Wabke.nl.
Meditatie Den Haag. Wekelijkse Asha Meditatie op dinsdagavond. Wie voor het eerst gaat mediteren, merkt hoe onrustig de geest vaak is. Gedachten en gevoelens vechten om de eerste rang en geven jou de indruk dat ze echt heel belangrijk zijn.
Meditatie en Mindfulness Workshops in Den Haag Hans Kloosterman.
Mindfulness en de Wetenschap. Meditatie en Mindfulness Workshops in Den Haag. Meditatie wordt steeds vaker officieel aanbevolen door artsen en wetenschappers. Ziekenhuizen gebruiken meditatie steeds vaker als stressreductie instrument en er worden steeds meer meditatiemogelijkheden geboden in kantoren, gevangenissen, overheidsinstellingen, sportinstellingen en op vliegvelden.
Cursus mindfulness meditatie Volksuniversiteit Den Haag.
Meditatie helpt je meer in je eigen kracht te staan. In deze cursus is het de bedoeling dat je de meditatie thuis voortzet, want bij meditatie geldt zeker; oefening baart kunst. Jouw proces van zelfreflectie houd je bij in een persoonlijk notitieboek of blog. Er is ruimte om jouw bevindingen in de groep of met je docent bespreken. Deze meditatiecursus is niet geschikt voor mensen met een psychotisch ziektebeeld. Woensdag 1 november 2017. 8 lessen van 1 uur aanvangstijd 1900: klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst. Sluiten Woensdag 01/11/2017 1900: uur. Woensdag 08/11/2017 1900: uur. Woensdag 15/11/2017 1900: uur. Woensdag 22/11/2017 1900: uur. Woensdag 29/11/2017 1900: uur. Woensdag 06/12/2017 1900: uur. Woensdag 13/12/2017 1900: uur. Woensdag 20/12/2017 1900: uur. Locatie: Zandvliet College klik hier voor de adres gegevens. 2594 AW Den Haag.

Contacteer ons