Meer resultaten voor meditatie retraite

 
meditatie retraite
 
retraite
Mindfulness Tilburg.
Op die manier leg je de focus op jezelf en de dingen die je doet en dat zorgt voor meer rust en concentratie. In de training leer je door middel van meditatie oefeningen om je aandacht te richten op je ademhaling en lichaam.
Bovenaan in Google: Keyboost zorgt ervoor.
Als we dan echt voor je aan de slag gaan, nemen we ook de andere relevante zoekwoorden onder handen. Door je linkprofiel te verbeteren aan de hand van zoekwoorden, zal je zien dat je ook je doelgroepen beter leert kennen.
Meditatieweekend op de Veluwe een heerlijk meditatie retraite.
Meditatie is een waardevol instrument, dat je leert om liefdevol om te gaan met gedachten en gevoelens. Het legt de kiem voor een duurzame, gezonde relatie met jezelf en je omgeving. Wat: meditatie weekend; retraite met Meditatie, yoga, mindfuness en deelnemen aan het leven in de ashram, bekijk onze Meditatieretraite-folder.
retraite_klooster_brabant kloosterhotel ZIN.
Momenten van meditatie zoals yoga, tai-chi en muziek meditatie worden op diverse momenten van de dag aangeboden waaraan u vrij kunt aansluiten. Bekijk de agenda voor data. Wilt u uitrusten, ruimte creeren voor u zelf en een verdiepingsslag maken. Kies dan voor de oplaaddagen, een aantal dagen in het weekend waar u ongedwongen kunt komen onthaasten. De dagen worden ingeplant wanneer er andere gasten in het klooster zijn waardoor de prijs laag blijft maar. Bekijk de agenda voor data. Bent u op zoek naar een stilte retraite in een klooster dan is ZIN in stilte misschien een optie.
Retreat Center Yoga en Meditatie retraite, Yogaweekend Nederland.
Inner Peace Retraite. De kracht van eenvoud. op Het Land van Nu. Retreat Center Yoga en Meditatie Retraite, Yogaweekend Nederland Frank 2017-09-09T1835140000.: Het Land van Nu Special. ARUN Thai Yoga Massage Course. with Prem Anubuddha Anasha. ARUN Thai Yoga Healing Conscious Touch.
Retraites in Nederland Yoga Meditatie Stilte Retraites Weekend Midweek Yogaweekend.
Prachtige locatie in Overijssel, maximaal twaalf deelnemers per retraite. Yoga en meditatie weekend 3 dagen. Maak optimaal gebruik van je weekend met onze intensieve stilte retraite vol yoga, meditatie en bewustzijn. Ervaar leven in het hier en nu tijdens deze retraite in de natuur.
Retraite en Meditatie.
Retraite en meditatie voor meer balans, geluk en inspiratie. Ben jij tevreden over je leven en gelukkig? Misschien staat je leven onder druk vanwege de hoge eisen die aan je worden gesteld. Of misschien hebben anderen torenhoge verwachtingen van jou en doen ze een te zwaar beroep op jou.
retraites.
Onderweg zijn: een individuele retraite. Een paar dagen voor jezelf. Verstillen, tot rust komen en genieten in het klooster aan de hand van het kwartaalthema Onderweg zijn. 9 oktober t/m 12 oktober 2017 4 december t/m 7 december 2017. Weekend Tijdsurfen en aandacht. Tijdsurfen brengt ons terug naar natuurlijke aandacht en een gevoel voor het juiste moment. De intuïtie komt tot leven en krijgt haar juiste plek. Het aanleren van het Tijdsurfen wordt gecombineerd met meditatie en stiltemomenten.
Spirituele Reizen blog over reizen, yoga, meditatie voeding.
2 maanden ago summer wishtrips sun sunny vacation relaxing beach food behappy happyday summervibes lifequotes lifegetsbetter ontspanning Boek nu een reis naar de zon op wishtrips! 1 dag ago Detox Yoga Retreat in Portugal via Wishtrips detox retreat yoga yogaretreat travel zen helemaalzen meditation meditatie retraite reis wishtrips.
Agenda Boeddhistische Unie Nederland.
Tijdens deze retraite zal Ratnaguna ons begeleiden in het verkennen van het bereiken van inzicht, wat een vruchtbare basis vormt voor reflectie op de werkelijkheid. Een retraite met veel reflectie, stilte en meditatie. De retraite is van 8 tot 16 juli.
10 dagen in stilte.
Zo verstreken de dagen langzaam maar zeker waarbij gaandeweg het gezucht en zware geadem tijdens de gezamenlijke meditatie steeds minder werd. Ja, een uur onbewegelijk zitten gaat je bepaald niet in de koude kleren zitten. Na een half uur begint het afzien pas echt. Volhouden vraagt dan met recht Sterke Vastberadenheid. Wat een verschil met vorig jaar, waar ik strijdvaardig ging zitten en me voornam me niet te laten kisten door de pijn en gewoon door te bijten. Nu voelde ik een rustig weten dat ik de eindstreep wel zou halen, zonder te vinden dat ik had gefaald als ik toch even met mijn tenen had gewiebeld. Deze retraite onderzocht ik ook het fenomeen Pijn.
Sangha Metta.
Wat is Vipassana meditatie? Resultaten van meditatie. Vipassana meditatie instructie. Wat is Metta meditatie? Wat is een retraite? Meest gestelde vragen. Overzichtlijst programma 2017. Over Sangha Metta. Sangha Metta is een netwerk van mensen die geraakt zijn door de leer van de Boeddha.
Meditatie retraite in de natuur biedt je alles om helemaal tot rust te komen.
Je maakt kennis met verschillende meditatie technieken, zo kun je ontdekken met welke meditatie techniek je het meest resoneert. Gedurende de week geniet je van vegatarische gerechten en ontmoet je inspirerende mensen met verschillende achtergronden. De meditatie retraite wordt gegeven door Raymond Besems. Dagprogramma meditatie retraite.:
Vipassana meditatie-retraite.
De een springt graag in het diepe en geeft zich op voor een lange retraite, anderen hebben baat bij een geleidelijke gewenning en kiezen voor een kortere retraite. Vipassana Haarlem organiseert geen retraites. Retraites zijn bijvoorbeeld te vinden op de website van de SIM Stichting Inzichts Meditatie en van Sangha Metta.

Contacteer ons