Op zoek naar vipassana retraite?

 
vipassana retraite
 
retraite
10 Daagse Stilte Vipassana Meditatie FitMe.
View Larger Image Meditatie: 10 Daagse Stilte Vipassana Meditatie. Het is nu precies een week geleden dat ik terug kwam van mijn 10 daagse stilte vipassana mediatie retraite. Woorden als sex, helse pijn, heerlijkheid, rust en een paar kilo lichter omschrijven mijn ervaring aardig.
goochelen met kaarten
10 dagen Vipassana meditatie in een stilteklooster in Thailand. Leijp.
Hashtags: Azië Boeddhisme meditatie retraite retreat thailand Vipassana. Tien maanden reis ik inmiddels rond in Zuid-Oost Azië, begonnen in Thailand en daar ben ik op het moment van schrijven weer. Dit om hoogstwaarschijnlijk mijn reis in Azië af te sluiten.
meditatie amersfoort
Vipassana: zo voelt 10 dagen je mond houden Holistik.
Even later trek ik de deur achter me dicht en rij naar Amersfoort waar ik zal deelnemen aan een tiendaagse stilte retraite: Vipassana. Bij de inschrijving wordt uitgelegd waar mijn kamer is. Als ik boven kom zie ik 8 matrassen op de grond liggen.
Stichting Vipassana Nijmegen.
Stichting Vipassana Nijmegen organiseert meditatiecursussen, studiedagen, retraites en bijeenkomsten voor iedereen die zich wil bekwamen in de boeddhistische Vipassana meditatie. De Stichting Vipassana Nijmegen onderschrijft en hanteert het ethisch drieluik van de SIM Stichting Inzichts Meditatie. Meer informatie hierover is te vinden op www.simsara.nl/ethisch-drieluik.
Vipassanaretraite Wikipedia.
Zodoende is elke vorm van afleiding afwezig, wat het voor de student zou vergemakkelijken om dieper en dichter bij zichzelf te komen. Het tijdschema van een vipassana retraite is ooit opgesteld door Gautama Boeddha en wordt begin 21e eeuw nog steeds zo toegepast.:
Sangha Metta.
Vipassana retraite Shaila 2017. 29 juli 8 augustus 2017. Vipassana retreat Shaila 2017. 10 augustus t/m 13 augustus. Werken met aandacht. 13 augustus t/m 18 augustus 2017. Metta en Karuna retraite 2017. 15 t/m 29 oktober 2017. Vipassana retraite met Dassana 2017.
Retraite Vipassana-meditatiecentrum Groningen.
Retraites kunnen een weekend duren, maar het Vipassana meditatiecentrum organiseert ook retraites van een week. Zie de agenda voor de eerstvolgende retraite. Voordelen van een retraite.: De beschikbare tijd wordt optimaal besteed aan meditatie. Dagelijkse bezigheden worden tot een minimum beperkt.
Vipassana / Mindfulness Retraite Guus Went.
Wie langer dan 10 dagen de Mahasi methode wil beoefenen wijst Guus door naar buitenlandse leraren. Zie ook de Vipassana Startpagina. Schrijf in voor de halfjaarlijkse Nieuwsbrief en ontvang de Nieuwsbrief Guus Went 2017-1. 5-daagse Vipassana retraites. 10-daagse Vipassana retraites.
Waar kan je Vipassana retraites doen in Nederland en in het buiteland? Blogbewust.
Browse: Home Waar kan je Vipassana retraites doen in Nederland en in het buiteland? Waar kan je Vipassana retraites doen in Nederland en in het buiteland? 28 februari 2016 by gerjan in Meditatie, Meditatie retraites, Vipassana meditatie. Ik beveel iedereen die al iets langer mediteert een Vipassana retraite aan.
Vipassana Meditatiecentrum Dhammadipa.
In groepsverband themas rondom vipassana, abhidhamma en boeddhisme bespreken en richtlijnen voor de integratie daarvan in het dagelijkse leven. De stadsretraite is een vorm van retraite waarbij onafgebroken de beoefening gedurende 10 dagen geïntegreerd wordt in het normale dagelijkse ritme.
Mijn 10 dagen Vipassana Katja Linders Katja Linders.
Ik vond het zeer de moeite waard. Er valt nog veel meer te vertellen over mijn retraite ervaringen dan hierboven beschreven, vraag me er gerust eens naar! Update: in maart 2015 ben ik nog eens naar een 10-daagse geweest. Daar heb ik deze blogpost over geschreven. Meer weten over Vipassana Meditatie Centrum Dhamma Pajjota?
Retraite ervaringen.:
Ik kijk op deze retraite terug met een gevoel van dankbaarheid. Door jouw milde manier van begeleiden bood je opnieuw een veilige plek waarin ik de ruimte kreeg me verder te kunnen ontwikkelen. Dank je wel Frits. Het leven voelt lichter. Klik hier voor info over aanstaande vipassana meditatieretraites.

Contacteer ons